Despre drumuri "reparate".

Mai întâi drumurile erau reparate ziua pentru că nu erau bani mulţi şi erau alegeri - oamenii trebuia să vadă cu se lucrează ceva.

Apoi au apărut bani şi drumurile se reparau mai mult, adică au început să fie reprate mai mult pe datorie şi noaptea. Noaptea se lucra bine, repede, fără ambuteiaje. Apoi poliţia a spus că nu are cum să-i păzească pe drumari. Apoi nişte automobilişti au călcat nişte drumari.

Apoi drumurile au început să fie reparate ziua. Drumurile erau reparate ziua pentru că noaptea poliţiştii nu păzesc drumarii. Drumurile erau blocate ziua dar lăsau o bandă liberă. Una singură.Cine a avut plăcerea să meargă în mai pe Mateevici ştie.

Ieri şi alaltăieri se repara drumul pe 31 august, ei cum se repara - vezi foto. Alde rebeata de la exdrupo au pus Gaz-ul "poperiok" străzii şi nici măcar o bandă nu era liberă, riscul accidentării măcar a unui emerit drumar al regiei ExDruPo era cu tendinţă spre zero.


Acum întrebare înrebătoare: kakova hrena nu se poate de blocat porţiuni de străzi întregi pe timp de noapte cu Gazoane şi lucraţi cât vreţi voi numai nu formaţi ambuteiaje ziua?

Foto de Iulian Bercu.